zegel

Pathe Filmdiner

Wilt u voor een aantrekkelijke prijs uw diner bij La Galleria Kurhausplein combineren met een bioscoopbezoek bij Pathé? Dat kan!

Het filmdiner start met een heerlijk 3-gangen diner bij La Galleria Kurhausplein. Daarna kunt u genieten van uw film bij Pathé Scheveningen. Het restaurant ligt op twee minuten lopen van de bioscoop.

FILM MENU I
incl. bioscoopkaartje € 32,50 p.p.

BRUSCHETTA
Knoflooktoast met tomaat en basilicum

****
PIZZA O PASTA A SCELTA
Pizza of Pasta naar keuze

****
TORTA DEL GIORNO
Taart van de dagFILM MENU II
incl. bioscoopkaartje € 36,50 p.p.

CAPRESE CON MOZZARELLA DI BUFALA
Overheerlijke buffelmozzarella met tomaat en verse basilicum
of
CARPACCIO
Dungesneden ossenhaas met olijfolie, Parmigiano Reggiano en rucola

****
PIZZA O PASTA A SCELTA
Pizza of Pasta naar keuze

****
TIRAMISU
Het beroemde huisgemaakte Italiaanse dessert


HOE WERKT 'T?
Reserveer uw diner bij La Galleria Kurhausplein o.v.v. filmdiner. Het is aan te raden om ook uw film naar keuze alvast te reserveren via www.pathe.nl/reserveertickets
In het restaurant betaalt u voor het filmdiner en ontvangt u een voucher* voor de film bij Pathé Scheveningen. Met deze voucher kunt u de gereserveerde kaartjes afhalen bij de bioscoop.

Let op: In verband met de coronamaatregelen is het enkel mogelijk om de filmvoucher voor het FilmDiner online in te wisselen. Bekijk pathe.nl/corona voor alle maatregelen.​ 

Het filmdiner is alleen verkrijgbaar bij het restaurant en niet bij Pathé zelf. 

*De voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor evenementen. De voucher geeft recht op een zitplaats bij Pathé Scheveningen. Voor 3D, Dolby Cinema, IMAX, ScreenX en 4DX voorstellingen geldt een toeslag.

Contact