La Galleria Boulevard Scheveningen

La Galleria Boulevard is helemaal vernieuwd! Aan de nieuwe open bar kunnen gasten dineren of genieten van een van de Italiaanse wijnen. Onze keuken is volledig open waardoor gasten de bereiding van hun gerechten kunnen volgen. De inrichting is sfeervol en warm met veel planten en prachtige lampen. Met uitzicht op de boulevard, het strand en de Pier van Scheveningen waant u zich in Italië aan de Hollandse kust. Live muziek maakt het in de weekenden extra gezellig.  Het terras is overdekt en verwarmd. Afhankelijk van het weer kunnen we het dak openen. Hier kunt u het hele jaar door van vroeg in de ochtend tot ‘s avonds laat heerlijk vertoeven. Een ideale plek voor een lunch, diner of borrel.

 

RESERVEREN

 

CONTACT
 


Écht Italiaans
Op de menukaart van La Galleria Boulevard Scheveningen vindt u klassieke Italiaanse gerechten. Antipasti, verse pasta’s, vlees- en visgerechten en natuurlijk pizza’s uit de steenoven bereid door Italiaanse chef-koks. Het leveren van service en hoge kwaliteit staat bij ons voorop. Op de menukaart zijn ook veel vegetarische gerechten te vinden en we kunnen uitstekend rekening houden met allerlei dieetwensen en allergieën.

Kinderfeestjes
Vier je feestje bij La Galleria met een echte workshop pizza bakken! De kinderen beginnen met het kleuren van hun eigen kleurplaat daarna kan het versieren, bakken en eten van de pizza’s beginnen.
Deze workshop is ook te combineren met potje Glow in the Dark midgetgolf.


Groepen en Bedrijven
La Galleria Boulevard is niet alleen geschikt voor een privé bezoek maar heeft ook genoeg te bieden voor een bezoek met een grote groep of zakelijke relaties. Er is een podium aanwezig voor live muziek met mogelijkheid tot aansluiten van licht en geluid. We helpen graag met het geven van informatie en advies en het is uiteraard mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.


GlowGolf
Wilt u een etentje bij La Galleria combineren met een gezellig potje midgetgolf volledig Glow in the Dark? Maar dan gebruik van onze Play & Dine arrangementen.


Solo Vino imports - best of Italian wines
De wijnen in het restaurant worden door La Galleria exclusief vanuit Italië naar Nederland geïmporteerd. Bovendien kunt u uw favoriete wijn ook online bestellen via de webshop. Fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.


Dinercheque
Een diner of High wine bij La Galleria cadeau geven? Koop dan de Entrada dinercheque. De waarde van de cheque kunt u zelf bepalen.
De dinercheque is te besteden bij alle La Galleria's en de andere Entrada restaurants.  


Werken bij La Galleria
We zijn regelmatig op zoek naar horeca toppers voor ons restaurant. Ben je gastvrij, enthousiast, een harde werker en een echte teamplayer?
Dan is La Galleria mogelijk jouw ideale werkplek. Hou onze website in de gaten voor alle actuele vacatures


La Galleria nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, leuke acties en speciale events?
Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

FOTO'S

 

Contact

Sinds 1981 is La Galleria een begrip als het gaat om Italiaans eten, de beste Italiaanse wijnen en de zuidelijke gezelligheid.
Een stukje Italië in Nederland!