zegel

Over La Galleria

‘Italiaanse warmte aan de Nederlandse kust’

La Famiglia

Een stukje Italië aan de kust, dat is wat La Galleria haar gasten al 40 jaar biedt. Sinds de opening van de eerste vestiging op het Kurhausplein in 1981 brengen de families D’Alba en Di Meglio met veel passie en plezier de Italiaanse drank- en eetcultuur naar Nederland. Met authentieke Italiaanse gerechten, hapjes, zelf geïmporteerde wijnen én natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid.

Benvenuto!
Met drie vestigingen aan de kust bieden de restaurants een perfect onderkomen voor diverse gelegenheden op toplocaties.

 • La Galleria Kurhausplein Scheveningen
 • La Galleria Boulevard Scheveningen
 • La Galleria Boulevard Noordwijk

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid u komt, voor een kop goede Italiaanse koffie in de ochtend, een lekkere lunch, gezellige borrel of een heerlijk diner, bij La Galleria zit u goed. De terrassen zijn verwarmd en sfeervol ingericht. Binnen is het één en al Zuidelijke gezelligheid met een mix van klassiek en modern.

Authentieke gerechten
Op de menukaart van La Galleria vindt u klassieke Italiaanse gerechten. Heerlijke antipasti, verse pasta’s, vlees- en visgerechten en natuurlijk pizza’s uit de steenoven bereid door Italiaanse chef-koks. Een echte aanrader is de ‘Antipasto La Galleria’ een proeverij van verschillende hapjes. Leuk om te delen als voorgerecht, of lekker bij de borrel. Op de menukaart zijn ook veel vegetarische gerechten te vinden en we kunnen uitstekend rekening houden met allerlei dieetwensen en allergieën.

Groepen en Bedrijven
La Galleria heeft veel ervaring met het organiseren van events voor groepen; zakelijk, feestelijk, met vrienden of familie. U kunt bij alle vier de locaties terecht voor o.a.:

 • Lunch
 • Diner
 • Borrel
 • Feest
 • Wijnproeverij
 • Pasta- en pestoworkshop
 • Bruiloft
 • Zakelijke evenementen

Wanneer u iets wil organiseren horen wij graag uw wensen, wij denken graag met u mee om te zorgen dat uw evenement een succes wordt.

Solo Vino - best of Italian wines
De wijnen in het restaurant worden door La Galleria exclusief vanuit Italië naar Nederland geïmporteerd. Bovendien kunt u uw favoriete wijn ook online bestellen via de webshop. Fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.

Dinercheque
Een diner of High wine bij La Galleria cadeau geven? Koop dan de Entrada dinercheque. De waarde van de cheque kunt u zelf bepalen.
De dinercheque is te besteden bij alle La Galleria's en de andere Entrada restaurants. 

Werken bij La Galleria
We zijn regelmatig op zoek naar horeca toppers voor onze restaurants. Ben je gastvrij, enthousiast, een harde werker en een echte teamplayer?
Dan is La Galleria mogelijk jouw ideale werkplek. Hou onze website in de gaten voor alle actuele vacatures

Direct contact