La Galleria Boulevard Scheveningen

BENVENUTI
Vanaf heden kunt u weer reserveren! Met ingang van 1 juni zijn we weer open.
Bij La Galleria aan de Boulevard kunt u genieten van de heerlijkste authentiek Italiaanse gerechten, wijnen en gastvrijheid! 

RESERVEREN

U kunt online een reservering maken via Formitable, rechtsonder vind u de optie om te reserveren
In verband met de Corona maatregelen werken we met shifts

Kom je met de auto? 
Reserveer alvast online je parkeerplek bij Interparking parkeergarage Boulevard! Boek Dinner Parking en ontvang nu € 2,50 éxtra korting op het parkeren met de kortingscode GALLERIA20. Parkeer al vanaf € 5,- voor een hele avond (van 18:00 tot 01:00 uur). Reserveer nu! 

 


CONTACT


Écht Italiaans
Op de menukaart van La Galleria vindt u klassieke Italiaanse gerechten. Heerlijke antipasti, verse pasta’s, vlees- en visgerechten en natuurlijk pizza’s uit de steenoven bereid door Italiaanse chef-koks. Op de menukaart zijn ook veel vegetarische gerechten te vinden en we kunnen uitstekend rekening houden met allerlei dieetwensen en allergieën.

Solo Vino imports - The best of Italian wines
De wijnen in het restaurant worden door La Galleria exclusief vanuit Italië naar Nederland geïmporteerd. Bovendien kunt u uw favoriete wijn ook online bestellen via de webshop. Fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.

Giftcard
Een diner of High wine bij La Galleria cadeau geven? Koop dan de Entrada giftcard. De waarde van de giftcard kunt u zelf bepalen.
De giftcard is te besteden bij alle La Galleria's en de andere Entrada restaurants. 

La Galleria nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, leuke acties en speciale events?
Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

Sinds 1981 is La Galleria een begrip als het gaat om Italiaans eten, de beste Italiaanse wijnen en de zuidelijke gezelligheid.
Een stukje Italië in Nederland!