La Galleria Boulevard Scheveningen

BENVENUTI!
Wij zijn blij dat wij u weer mogen verwelkomen!
We staan dagelijks voor u klaar van 9:00 tot 23:00 uur.
Tot snel!

RESERVEER

MENUONTBIJT
Begin uw dag goed en geniet dagelijks van het heerlijk ontbijt met diverse broodjes met beleg, gekookt ei, croissant & jus d'orange.
'Buona Colazione'

€9,75 p.p.

RESERVEER


 


TAKE OUT & DELIVERY
Heeft u zin in onze heerlijke authentieke Italiaanse gerechten? La Galleria Boulevard is dagelijks geopend tussen 11:00 - 22:00 uur voor take out.

U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven via 070 355 5006 en we zorgen we ervoor dat u het snel kunt afhalen bij ons restaurant aan de Strandweg 51. Menu

Liever laten bezorgen? Ook dat is mogelijk. Bestel dan eenvoudig en snel via Thuisbezorgd.

BESTEL ONLINEKINDERFEESTJE
Op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? La Galleria Boulevard organiseert pizza workshops voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De workshop begint met het kleuren van kleurplaten en vervolgens mogen de kinderen hun eigen pizza maken en natuurlijk opeten. Tijdens het kleuren en koken serveren we onbeperkt limonade en afsluitend krijgen de kinderen een ijsje!

€12,50 p.p.

La Galleria organiseert in samenwerking met GlowGolf Scheveningen het ‘Kids Play & Pizza feestje’.
Strijden met je vriendjes en vriendinnetjes op de 18 Holes onderwaterwereld van GlowGolf en daarna je eigen pizza samenstellen, bakken en natuurlijk lekker op eten bij La Galleria, Boulevard Scheveningen!

€18,50 p.p.

 MEER INFO


DINERCHEQUE
Een diner of High wine bij La Galleria cadeau geven? Koop dan de Entrada dinercheque. De waarde van de cheque kunt u zelf bepalen.
De dinercheque is te besteden bij alle vestigingen van La Galleria en de andere Entrada restaurants
Bestellen

 

Contact

Sinds 1981 is La Galleria een begrip als het gaat om Italiaans eten, de beste Italiaanse wijnen en de zuidelijke gezelligheid.
Een stukje Italië in Nederland!