zegel

Specials

Speciale gelegenheden & menu's
Wist u dat...

  •  La Galleria boulevard pizza workshops voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar organiseert? Erg leuk om te doen als kinderfeestje en ook goed te combineren met een potje  GlowGolf.
  • U bij ons terecht kunt voor een uitgebreid ontbijt 'Buona Colazione'
  • We regelmatig speciale menu's of gerechten serveren aan de hand van het seizoen of de Feestdagen
Ontbijt

Ontbijt

We serveren dagelijks een uitgebreid ontbijt met diverse broodjes met beleg, gekookt ei, croissant & jus d'orange. Geniet van al het lekkers en het uitzicht op de boulevard en de zee. Het perfecte begin van de dag!

€9,75 p.p.

Reserveer

 

High tea

Heerlijk genieten van zoete en hartige hapjes in Italiaanse stijl en onbeperkt diverse soorten thee drinken. Praat bij met vrienden, vriendinnen of met familie en laat je lekker in de watten leggen; dat is High Tea bij La Galleria.

Dagelijks mogelijk tussen 11:30 uur en 15:00 uur met minimaal 2 personen.

Lees meer »

High tea
Pizza workshop

Pizza workshop

La Galleria Boulevard organiseert pizza workshops voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De workshop begint met het kleuren van kleurplaten en vervolgens mogen de kinderen hun eigen pizza maken en natuurlijk opeten. Tijdens het kleuren en koken serveren we onbeperkt limonade en afsluitend krijgen de kinderen een ijsje.
 

 

Lees meer »

Kids Play & Pizza

Op zoek naar een compleet feestje? De pizza workshop is ook uitstekend te combineren met een potje GlowGolf. Dit is het leukste kinderfeestje van Scheveningen, perfect voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar!

Lees meer »

Kids Play & Pizza
Contact