La Galleria Boulevard Scheveningen

BENVENUTI!
Wij zijn blij dat wij u weer mogen verwelkomen!
Ons terras is iedere dag geopend van 10:00 - 20:00 uur.
Vanaf zaterdag 5 juni zijn we open van 10:00 tot 22:00 uur en mogen we ook binnen weer gasten ontvangen.
Tot snel!

RESERVEER

MENU
TAKE OUT & DELIVERY
Gastvrijheid en heerlijke Italiaanse maaltijden; dat is waar wij voor staan. Thuis genieten van onze heerlijke authentieke Italiaanse gerechten? We zijn dagelijks geopend tussen 16:00 - 21:00 uur voor take out.

BESTEL ONLINE


KINDERFEESTJE
Op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? La Galleria Boulevard organiseert pizza workshops voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De workshop begint met het kleuren van kleurplaten en vervolgens mogen de kinderen hun eigen pizza maken en natuurlijk opeten. Tijdens het kleuren en koken serveren we onbeperkt limonade en afsluitend krijgen de kinderen een ijsje!

€12,50 p.p.

La Galleria organiseert in samenwerking met GlowGolf Scheveningen het ‘Kids Play & Pizza feestje’.
Strijden met je vriendjes en vriendinnetjes op de 18 Holes onderwaterwereld van GlowGolf en daarna je eigen pizza samenstellen, bakken en natuurlijk lekker op eten bij La Galleria, Boulevard Scheveningen!

€18,50 p.p.

 MEER INFO


DINERCHEQUE
Geef de Entrada dinercheque cadeau! Want wat is er nou leuker dan een heerlijk etentje in het vooruitzicht hebben. Bestellen kan eenvoudig via de Entrada website en bovendien steunt u ons er enorm mee! 

 

Contact

Sinds 1981 is La Galleria een begrip als het gaat om Italiaans eten, de beste Italiaanse wijnen en de zuidelijke gezelligheid.
Een stukje Italië in Nederland!