Kurhausplein Scheveningen

In het hart van Scheveningen, vlak naast het AFAS Circus theater, Pathé, Holland Casino en het Kurhaus hotel, vindt u Ristorante La Galleria Kurhausplein. Het mondaine Kurhausplein, het gelijknamige hotel en de sprankelende fontein vormen het decor voor deze La Galleria. Een warm en kleurrijk interieur, een groot verwarmd terras en een creatieve chef zorgen voor een perfecte gelegenheid voor uw (zakelijke) lunch of diner. Ervaar op deze hotspot de ware smaak van Italië met diverse topgerechten in combinatie met heerlijke wijnen. Naast het lunchen en dineren is er ook de mogelijkheid voor wijnproeverijen, pasta- en pestoworkshops en informele recepties en gezellige borrels. 

Capaciteit

Binnen:  Terras:
120 personen diner       250 personen diner
200 personen feest 250 personen feest

   

 


 

 

Download hier de menukaart

 

 

 

 

IJssculpturen Expositie Scheveningen

Vanaf zaterdag 1 december t/m zondag 13 januari kun je in de 500 m² grote gekoelde tent prachtige ijsbeelden komen bekijken. Het thema is ‘Tales of Steam & Ice’. 

Op vertoon van de kassabon van ons restaurant La Galleria krijg je 50% korting op toegang tot de IJssculpturen. (korting geldt alleen op individuele tickets en niet te cobineren met andere aanbiedingen)

 

Let op! geldig 2 dec t/m 21 dec 2018 en 2 jan t/m 13 jan 2019

Kijk hier voor meer informatie over de IJsculpturen Expositie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FEESTDAGEN

De feestdagen staan weer voor de deur en ook dit jaar is La Galleria de perfecte plek voor een gezellige en smaakvolle Kerst en een spetterend Oud & Nieuw

Voor reserveringen bel  070 - 3 521 156 

Due Amici