High Wine

Laat u eens een middagje heerlijk verwennen in onze winebar Solo Vino. Met onze speciale wijn- spijs combinaties proeft u een verrassende variatie aan kleine gerechtjes met daarbij door onze sommelier geselecteerde wijnen. De uitsluitend Italiaanse wijnen worden door ons zelf geïmporteerd en zijn exclusief via Entrada / Solo Vino te verkrijgen. Onze sommelier verteld u graag alles over deze wijnen en de gekozen combinaties. Uiteraard houd hij ook rekening met uw persoonlijke smaak.


Wij raden u aan om lekker de tijd te nemen om volop te genieten van dit arrangement.

   

High Wine I
€ 32,50 p.p.
High Wine II
€ 39,50 p.p.
Glas Prosecco en een amuse
****
Diverse koude Italiaanse gerechtjes
1e glas wijn
****
Proeverij van warme gerechtjes
2e glas wijn
****
Etagère met chocolade
Thieme thee champagne (alcoholvrij
Glas Spumante en twee oesters
****
Diverse luxe Italiaanse gerechtjes
1e glas wijn
****
Proeverij van warme gerechtjes
2e glas wijn
****
Scones met clotted cream en jam
3e glas wijn
****
Etagère met chocolade
Thieme thee champagne (alcoholvrij)

 

WIJNPROEVERIJ 19.5 P.P.

U wordt ontvangen door onze sommelier die u tijdens de proeverij alles zal vertellen over de wijnen. Onder zijn begeleiding geniet u van vijf proefmaten van de exclusieve Italiaanse wijnen. Voor uw eigen smaak en geur bevindingen kunt u gebruik maken van een uitgebreid reactieformulier met informatie over de wijnstreek en de wijnen die wij deze avond serveren. Aan het eind is er de mogelijkheid om blind te proeven. Voor groepen is het leuk hier een kleine competitie van te maken.

(Wijnproeverij is in het weekend tot 18.00 uur mogelijk)

Ook thuis onze wijnen drinken?

Na zo’n heerlijke smaaksensatie kunnen wij ons goed voorstellen dat u deze wijnen ook graag elders zou willen drinken. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid de wijnen tegen retail-prijzen bij ons af te nemen. Bestel deze exclusieve wijnen via onze webshop of neem in de winebar direct een door u samengesteld proefpakket mee.
Het hele assortiment, de prijzen en de bestelmogelijkheden vindt u op www.solovino.nl