BOULEVARD SCHEVENINGEN

Olijfbomen, warme tinten, een kleurrijke tegelvloer en schitterend meubilair: in deze intieme ambiance serveren wij de klassieke gerechten uit de Italiaanse keuken. Met uitzicht op de boulevard, het strand en de pier van Scheveningen waant u zich in een stukje Italië aan de Hollandse kust. Live muziek zorgt in de weekenden voor een extra dimensie aan uw avondje uit. 

Door het verwarmde, en bij slecht weer overdekte, terras kunt u hier het hele jaar door van vroeg in de ochtend tot ‘s avonds laat heerlijk vertoeven.

La Galleria Boulevard is zowel geschikt voor een romantische lunch of diner als zakelijke bijeenkomsten. Hier kunnen gezelschappen tot 350 personen genieten van een receptie,
(bedrijfs-)feest, workshop of bruiloft.

Capaciteit

Binnen Terras
280 personen diner       80 personen diner
350 personen feest 100 personen feest

  


 

 

Kerst en Oud & Nieuw

De feestdagen staan weer voor de deur en ook dit jaar is La Galleria de perfecte plek voor een gezellige en smaakvolle Kerst en een spetterend Oud & Nieuw

Voor reserveringen bel 070 - 3 555 006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IJssculpturen Expositie Scheveningen

Vanaf zaterdag 1 december t/m zondag 13 januari kun je in de 500 m² grote gekoelde tent prachtige ijsbeelden komen bekijken. Het thema is ‘Tales of Steam & Ice’. 

Op vertoon van de kassabon van ons restaurant La Galleria krijg je 50% korting op toegang tot de IJssculpturen. (korting geldt alleen op individuele tickets en niet te cobineren met andere aanbiedingen)

 

Let op! geldig 2 dec t/m 21 dec 2018 en 2 jan t/m 13 jan 2019

Kijk hier voor meer informatie over de IJsculpturen Expositie.

kinderfeestje

Zoek je nog een leuke invulling voor een kinderfeestje?

Denk dan aan Kids Play & Pizza! Eerst gaan de kinderen glow in the dark midgetgolfen. In het donker geeft de baan als enige licht. Wie krijgt de bal met zo min mogelijk slagen in de hole? Aansluitend gaan de kinderen hun eigen pizza bakken bij La Galleria Boulevard. Ham, kaas of paprika? De kinderen mogen hun pizza beleggen zoals ze zelf willen.

Voor meer informatie klik hier.

  

 

 

 

 

Download hier de menukaart