La Galleria Kurhausplein

BENVENUTI
Vanaf heden kunt u weer reserveren! Met ingang van 1 juni zijn we weer open.
Bij La Galleria op het Kurhausplein kunt u genieten van de heerlijkste authentiek Italiaanse gerechten, wijnen en gastvrijheid! 

RESERVERENU kunt online een reservering maken via Formitable, rechtsonder vind u de optie om te reserveren
In verband met de Corona maatregelen werken we met shifts

CONTACT


Écht Italiaans
Op de menukaart van La Galleria Boulevard vindt u klassieke Italiaanse gerechten. Heerlijke antipasti, verse pasta’s, vlees- en visgerechten en natuurlijk pizza’s uit de steenoven bereid door Italiaanse chef-koks. Op de menukaart zijn ook veel vegetarische gerechten te vinden en we kunnen uitstekend rekening houden met allerlei dieetwensen en allergieën

AFHALEN

La Galleria is dagelijks geopend tussen 13:00 -21:00 uur voor het afhalen van heerlijke authentiek Italiaanse gerechtenU kunt uw bestelling telefonisch doorgeven en af komen halen bij La Galleria Kurhausplein (ingang Solo Vino, tegenover het Kurhaus)
Bel 070 352 1156

We nemen uiteraard alle maatregelen en richtlijnen van overheid en RIVM in acht 

Solo Vino imports - The best of Italian wines
De wijnen in het restaurant worden door La Galleria exclusief vanuit Italië naar Nederland geïmporteerd. Bovendien kunt u uw favoriete wijn ook online bestellen via de webshop. Fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.

Giftcard
Een diner of High wine bij La Galleria cadeau geven? Koop dan de Entrada giftcard. De waarde van de giftcard kunt u zelf bepalen.
De giftcard is te besteden bij alle La Galleria's en de andere Entrada restaurants. 

La Galleria nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, leuke acties en speciale events?
Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.
 

Sinds 1981 is La Galleria een begrip als het gaat om Italiaans eten, de beste Italiaanse wijnen en de zuidelijke gezelligheid.
Een stukje Italië in Nederland!