X

Solo Vino Wine bar

Wine bar Solo Vino

Uit liefde voor wijn! Naast La Galleria op het Kurhausplein vindt u wine bar Solo Vino. Een heerlijk plekje voor de echte wijnliefhebber, zeker als u ook nog dol bent op Italië. Solo Vino is een puur Italiaanse wijnbar en u kunt er kiezen uit 80 Italiaanse wijnen. Met ruim 30 wijnen op glas kunt u goed kennismaken met de verschillende Italiaanse wijnstreken. Hier kunt u uitstekend terecht voor een High Wine, wijnproeverij of een zakelijke borrel.

 

Sommelier Peter Veenman vertelt u alles over uw gekozen wijn en daarnaast geeft hij altijd goed advies over mooie wijn-spijs combinaties. Wat nog leuk is om te weten, Solo Vino importeert zelf al haar Italiaanse wijnen en is de op één na beste wijnbar van Nederland ‘Wine bar of the year’ november 2017. In de Solo Vino wijnwebshop bestelt u direct uw favoriete flessen wijn en wij zorgen dat het snel bij u thuis wordt bezorgd. Zo kunt u de wijnen proeven en deze bestellen om thuis van te kunnen genieten!

Reserveren
070 352 11 56

Sinds 1981 is La Galleria een begrip als het gaat om Italiaans eten, de beste Italiaanse wijnen en de zuidelijke gezelligheid.
Een stukje Italië in Nederland!