La Galleria Kurhausplein

BENVENUTI
We zijn weer open!
Bij La Galleria op het Kurhausplein kunt u genieten van de heerlijkste authentieke Italiaanse gerechten, wijnen en gastvrijheid! 


RESERVEREN
We zijn weer open! Kom spontaan langs of reserveer alvast een tafel!
Wilt u een reservering maken? Klik dan op online reserveren via de button rechts onerin het scherm. U krijgt direct een bevestiging per e-mail.
CONTACT


ÉCHT ITALIAANS
Op de menukaart van La Galleria vindt u klassieke Italiaanse gerechten. Heerlijke antipasti, verse pasta’s, vlees- en visgerechten en natuurlijk pizza’s uit de steenoven bereid door Italiaanse chef-koks. Op de menukaart zijn ook veel vegetarische gerechten te vinden en we kunnen uitstekend rekening houden met allerlei dieetwensen en allergieën.


AFHALEN
La Galleria is dagelijks geopend tussen 13:00 - 21:00 uur voor het afhalen van heerlijke authentieke Italiaanse gerechten. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven en af komen halen bij La Galleria Kurhausplein (ingang Solo Vino, tegenover het Kurhaus).
Bel 070 352 1156

We nemen uiteraard alle maatregelen en richtlijnen van overheid en RIVM in acht. 


SOLO VINO IMPORTS - The best of Italian wines
De wijnen in het restaurant worden door La Galleria exclusief vanuit Italië naar Nederland geïmporteerd. Bovendien kunt u uw favoriete wijn ook online bestellen via de webshop. Fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.


DINERCHEQUE
Een diner of High wine bij La Galleria cadeau geven? Koop dan de Entrada dinercheque. Kies zelf het tegoed dat je op de kaart wilt zetten en bij welk restaurant het tegoed te besteden is. De dinercheque kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. 


LA GALLERIA NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, leuke acties en speciale events?
Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Sinds 1981 is La Galleria een begrip als het gaat om Italiaans eten, de beste Italiaanse wijnen en de zuidelijke gezelligheid.
Een stukje Italië in Nederland!