zegel

Kurhausplein Scheveningen


La Famiglia
Een stukje Italië aan de kust, dat is wat La Galleria haar gasten al 40 jaar biedt. Sinds de opening van de eerste vestiging op het Kurhausplein in 1981 brengen de families D’Alba en Di Meglio met veel passie en plezier de Italiaanse drank- en eetcultuur naar Nederland. Met authentieke Italiaanse gerechten, hapjes, zelf geïmporteerde wijnen én natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid u komt, voor een kop goede Italiaanse koffe in de ochtend, een lekkere lunch, gezellige borrel of een heerlijk diner, bij La Galleria zit u goed. Vanaf ons ruime en zonnige terras kijkt u uit over het gezellige Kurhausplein met de bekende fontein en het prachtige Kurhaus hotel.

Entrada Giftcard

Een diner of High wine bij La Galleria cadeau geven? Koop dan de Entrada dinercheque. De waarde van de cheque kunt u zelf bepalen.
De dinercheque is te besteden bij alle vestigingen van La Galleria en de andere Entrada restaurants

Koop de giftcard

entradagiftcard

Specials

Geniet van een complete avond uit!
Op Scheveningen is van alles te beleven! Geniet van een heerlijke strandwandeling, breng een bezoek aan Sea Life, Legoland, het AFAS Circustheater of de Pathé bioscoop.
Regelmatig bieden wij speciale menu's die uitstekend te combineren zijn met een bezoek aan het theater of de bioscoop. 

Maak er een complete avond uit van en kom gezellig dineren bij La Galleria Kurhausplein.

 

Meer info

Contact

Openingstijden

maandag
09:00 - 23:00
dinsdag
09:00 - 23:00
woensdag
09:00 - 23:00
donderdag
09:00 - 23:00
vrijdag
09:00 - 00:00
zaterdag
09:00 - 00:00
zondag
09:00 - 00:00

Extra info

PARKEER VOORDELIG
wanneer u bij La Galleria komt lunchen of dineren:

Bij APCOA Parking Scheveningen Strand (Zwolsestraat 426, Den Haag) kunt u 4 uur parkeren voor € 7,50.

Parkeer in de garage en bewaar uw inrijkaart. Koop een uitrijkaart in het restaurant. Deze kaarten samen geeft u een parkeertegoed van 4 uur. Parkeert u langer dan 4 uur? Dan betaalt u voor de overige uren het reguliere tarief (€ 0,80 per 15 minuten).

* Alleen geldig in Parking Scheveningen Strand (ca. 5 minuten lopen van het Kurhausplein) i.c.m. een lunch, diner of arrangement in ons restaurant.
map
Contact