La Galleria Kijkduin

U kunt bij La Galleria aan de boulevard van Kijkduin genieten van de gezellige Italiaanse sfeer en de heerlijke Italiaanse keuken. Het strand ligt voor de deur en de boot om op te spelen om de hoek. Ideaal om even uit te waaien en bij te komen. Het terras is overdekt en verwarmd en kan afhankelijk van het weer geopend worden. Hier kunt u het hele jaar door van vroeg in de ochtend tot ‘s avonds laat heerlijk vertoeven.
 

RESERVEREN

 

CONTACT
 Écht Italiaans
Op de menukaart van La Galleria Kijkduin vindt u klassieke Italiaanse gerechten. Heerlijke antipasti, verse pasta’s, vlees- en visgerechten en natuurlijk pizza’s uit de steenoven bereid door Italiaanse chef-koks. Op de menukaart zijn ook veel vegetarische gerechten te vinden en we kunnen uitstekend rekening houden met allerlei dieetwensen en allergieën.


Groepen en Bedrijven
La Galleria Kijkduin heeft veel ervaring met het vieren en het organiseren van verschillende events voor groepen. We helpen graag met het geven van informatie en advies en het is uiteraard mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.Solo Vino imports - best of Italian wines
De wijnen in het restaurant worden door La Galleria exclusief vanuit Italië naar Nederland geïmporteerd. Bovendien kunt u uw favoriete wijn ook online bestellen via de webshop. Fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.


Dinercheque
Een diner of High wine bij La Galleria cadeau geven? Koop dan de Entrada dinercheque. De waarde van de cheque kunt u zelf bepalen.
De dinercheque is te besteden bij alle La Galleria's en de andere Entrada restaurants. 


Werken bij La Galleria
We zijn regelmatig op zoek naar horeca toppers voor ons restaurant. Ben je gastvrij, enthousiast, een harde werker en een echte teamplayer?
Dan is La Galleria mogelijk jouw ideale werkplek. Hou onze website in de gaten voor alle actuele vacatures


La Galleria nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, leuke acties en speciale events?
Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

FOTO'S

 

Contact

Sinds 1981 is La Galleria een begrip als het gaat om Italiaans eten, de beste Italiaanse wijnen en de zuidelijke gezelligheid.
Een stukje Italië in Nederland!