Bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een leuk activiteit met collega’s voor de winter?

In samenwerking met Cool Event verzorgen wij bedrijfsuitjes, in combinatie met een lunch, borrel of diner:

  • IJssculpturen maken - inclusief gratis bezoek aan de Ice Expo!
  • Curling for fun
  • IJs spelen - o.a. schaatsen, icekegelen, jeu d´ice, ice bowling
  • Escape the Pier - de Pier is één grote Escape Room!
  • Après-ski Pubquiz

 

IJssculpturen maken - inclusief gratis bezoek aan de Ice Expo!
Creatief zijn en lekker hakken in groot blok ijs, tijdens de workshop ijssculpturen maken ga je samen aan de slag om van een vierkant blok een mooi kunstwerk te maken. Hakken, schaven, met een beiteltje en hamer creëer je zelf jouw beeld. Tussen 2 december en 14 januari mag je ook nog eens gratis naar de Ice Expo bij boeking via ons restaurant. Dan kun je mooi inspiratie opdoen! 

Curling for fun
Bekend van de Olympische winterspelen! Altijd al zelf willen weten hoe het is om te curlen - dat kan nu. Het doel van het spel is om je stenen zo mogelijk bij het centrum te werpen en de stenen van de tegenstander weg te stoten. In een spannende competitie spelen de teams tegen elkaar, waarbij de samenwerking tussen de curler, twee vegers en de captain cruciaal is.

IJs spelen - o.a. schaatsen, ice kegelen, jeu d´ice, ice bowling
Super grappig en leuk om te doen, tijdens de ijs spelen ga je in teams spelletjes op de ijsbaan doen en dan net even anders. Je gebruikt je collega om op de slee de kegels om te krijgen met human ice bowling en je glijdt op banden over de baan met human culring om zo ver mogelijk te komen.

Escape de Pier - de Pier is één grote Escape Room!
Kan jij met je team de Scheveningse Pier ontvluchten binnen de afgesproken tijd? Tijdens dit evenement moet er in teamverband gestreden worden wie er als eerste de Pier ontvluchten. Er komt een Tsunami aan! Dus je moet goed samenwerken om te kunnen ontsnappen, anders kom je niet van de Pier af.

Après-ski Pubquiz
De Après-ski Pubquiz is een interactieve Pubquiz in gezellig winters ski thema. Het leukste team spel onder genot van een hapje en drankje. De quizmaster begeleidt je door de rondes en zorgt voor de nodige entertainment tijdens de activiteit. De Après-ski Pubquiz bestaat uit een videoronde, de spijkers-met-koppen ronde, het woordenspel en natuurlijk een après-ski muziek quiz. Voor de 'echte' après-ski talenten hebben wij de Jodel bonus ronde: wie heeft de hardste en meest originele jodel van de dag? Tijdens elke ronde zijn er punten te verdienen en we sluiten af met een leuke prijsuitreiking met een prijs voor de winnaars en een aanmoedigingsprijs voor de verliezers van de dag.

 

Voor meer informatie, neem contact op met sales@entrada-restaurants.nl of bel 070 - 306 36 58