La Galleria organiseert kinderfeestjes voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

COOL KINDERFEESTJE

Ben jij binnenkort jarig? Kom dan gezellig bij ons schaatsen en daarna je eigen pizza bakken en opeten! Nog leuker: ga ook van de roetsjbaan af!

Kids roetsj & pizza
€ 14,50 per kind Eerst roetsjen van de mega gave IJs Roetsjbaan! Je roetsjt met opblaasbanden over de ijsglijbaan naast De Pier naar de boulevard. vervolgens in het restaurant La Galleria Boulevard je eigen PIZZA versieren en eten. Het arrangement is inclusief roetsjen (5x), pizza eten, onbeperkt limonade en een ijsje toe.

Kids Skate & Pizza
€ 16,50 per kind Eerst gezellig schaatsen op de schaatsbaan op het Kurhausplein en vervolgens in het restaurant La Galleria Boulevard je eigen PIZZA versieren en eten. Het arrangement is inclusief schaatsen, schaatshuur, pizza eten, onbeperkt limonade en een ijsje toe.

Skate, Roetsj & Pizza
€ 18,50 per kind Eerst gezellig schaatsen op de schaatsbaan op het Kurhausplein en vervolgens roetsjen van de mega gave IJs Roetsjbaan! Je roetsjt met opblaasbanden over de ijsglijbaan vanaf De Pier naar de boulevard. Daarna ga je in het restaurant La Galleria Boulevard je eigen PIZZA versieren en eten. Het arrangement is inclusief schaatsen, schaatshuur, roetsjen (5x), pizza eten, onbeperkt limonade en een ijsje toe.

Algemene voorwaarden Per kinderpartijtje minimaal 6 kinderen. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan. Dit arrangement is alleen te reserveren van 12 november 2017 t/m 14 januari 2018. Op maandag t/m zondag van 12:00-16:00 uur (andere tijden in overleg). Volwassenen betalen € 5,00 voor de schaatsbaan en € 3,00 voor het Roetsjen, overige extra's in de restaurants zijn op basis van nacalculatie.

GLOWGOLF & PIZZA BAKKEN

Leuke combinatie van een potje 18-holes Glow in the Dark midgetgolf en je eigen pizza bakken!

GLOWGOLF (Duur ca. 1 uur)
Midgetgolf volledig Glow in the Dark uitgevoerd met als thema; de onderwaterwereld.
De 18 holes golfbanen liggen in een spectaculaire omgeving. De vloerbedekking, de holes, de sticks en natuurlijk ook de golfballen geven licht in het black light.
Een 3-d bril maakt deze 18 holes voor de ervaren golfspeler een bijzondere uitdaging

PIZZA WORKSHOP (Duur ca. 1,5 uur)
De kinderen worden verwacht in ons restaurant La Galleria aan de boulevard om gezellig met zijn allen een eigen pizza te versieren en op te eten.

€ 18,50 per persoon
Inclusief:

  • Glowgolf
  • Pizza maken
  • Onbeperkt limonade
  • Kinderijsje na

 

Bel 070-306 36 58 of stuur een mailtje naar sales@entrada-restaurants.nl voor beschikbaarheid.

PIZZA BAKKEN

PIZZA WORKSHOP (Duur ca. 1,5 uur)
De kinderen beginnen met het kleuren van hun eigen kleurplaat daarna kan het versieren, bakken en eten van de pizza’s beginnen. Tijdens het kinderfeestje wordt er onbeperkt limonade geschonken. Het feestje wordt afgesloten met een heerlijk kinderijsje.

Dit arrangement is gegarandeerd het leukste kookfeestje ooit!

€ 12,50 per persoon

Inclusief:

  • Kleurplaat kleuren
  • Pizza maken
  • Onbeperkt limonade
  • Kinderijsje na

 

Bel 070-306 36 58 of stuur een mailtje naar sales@entrada-restaurants.nl voor beschikbaarheid.

Kids play en pizza feestje